Meuzelaar Maritiem

Financieren zakelijk vastgoed

Ons installatiebedrijf bestaat vanaf 2007 waarbij we ons richten op de scheepvaart. We hadden begin dit jaar de wens om te professionaliseren. Hier hoort ook een ander huisvesting bij. Het huidige pand is te klein en we betalen veel huur. We wilden graag een pand kopen, maar onze bank kon geen hypotheek verstrekken.

Stapelfinancieringen heeft ons geholpen met het inrichten van een financieringsaanvraag. Vervolgens hebben we alsnog een hypotheek kunnen krijgen bij een bank. Nu besparen we de helft van onze huur en hebben we een groter pand!

Door het financieringsmemorandum van Stapelfinancieringen hebben we een duidelijker en volledig beeld kunnen geven van ons bedrijf. Hierdoor zijn partijen eerder bereid om in gesprek te gaan en een voorstel uit te brengen. Zonder Stapelfinancieringen had ik het pand waarschijnlijk niet aan kunnen kopen.

Robert Meuzelaar, Meuzelaar Installatie Techniek B.V.

Meuzelaar Maritiem

Meuzelaar Maritiem is totaal leverancier van sanitaire installaties aan de scheepvaart. Zij zijn inzetbaar voor het monteren en vervangen van installaties, het leveren en plaatsen van sanitair en het aanleggen van leidingwerk. Het installatiebedrijf bestaat vanaf 2007 en begin 2015 hadden zij de wens om te professionaliseren. Hier hoort ook een ander huisvesting bij. Het huidige pand was te klein en de huur te hoog. De aankoop van een pand was de juiste stap, maar de huisbank kon geen hypotheek verstrekken.

Aankoop vastgoed

“Stapelfinancieringen heeft ons geholpen met het inrichten van een financieringsaanvraag. Het financieringsmemorandum van Stapelfinancieringen geeft een duidelijker en volledig beeld van ons bedrijf. Hierdoor zijn partijen eerder bereid om in gesprek te gaan en een voorstel uit te brengen. Nu besparen we de helft van onze huur en hebben we een groter pand!”

Wij hebben de juiste contacten bij banken en investeerders om bovenstaande vraagstukken neer te leggen en bespreekbaar te maken.