PIER31 – Crowdfunding

Crowdfunding nieuwe interieurstylist

PIER31 is een winkel met een eigen atelier in Tilburg gespecialiseerd in functionele huisaccessoires met een knipoog. Alle producten zijn uniek en hebben een eigenzinnige twist. Geen standaard wit IKEA-look-a-like-kastje binnen PIER31, maar bijzettafeltjes met bijvoorbeeld een brandblusser of hakbijl als frame. PIER31 is gevestigd in een opkomend en creatief gebied in Tilburg: De Piushaven. Naast het feit dat PIER31 hele verfrissende en nieuwe concepten bedenkt en verwerkt, wordt er vanuit het atelier achter de winkel ook daadwerkelijk aan de producten zelf gewerkt. In dit atelier kunnen klanten bijvoorbeeld ook de net gekochte DIY BOX (Do It Yourself BOX) in elkaar zetten.

Een goed plan

Locatie, ideeën en concept zijn duidelijk en dus zocht de beginnende onderneemster een adviseur om haar te helpen bij de financiering. We hebben Seida geholpen bij de invulling van de opstart financiering. Door de opzet van een duidelijk financieel plan hebben we 24.300,- kunnen financieren middels crowdfunding.  De gelden zijn zojuist binnen 10 minuten opgehaald!

Crowdfunding

“Dankzij Stapelfinancieringen heb ik mijn dromen kunnen waarmaken. Als jonge onderneemster vond ik het heel spannend om met mijn hoofd vol ideeën en een half ondernemingsplan binnen te stappen bij Lisette en Niels, maar mede dankzij hun vertrouwen en goede tips heb ik mijn dromen kunnen uittypen tot een echt ondernemings- en financieringsplan. Nadat alles op orde was, ben ik samen met hun het traject ‘crowdfunden’ in gegaan.

Zonder Stapelfinancieringen was ik niet op dit idee gekomen en had ik het wellicht ook niet gedurfd. Ik had van te vore nooit gedacht dat mijn crowdfunding zo snel zou vol lopen, maar een ding weet ik wel zeker: ik ben Stapelfinancieringen meer dan dankbaar!”