Rimini Cars

Aankoop bedrijfspand

Riminicars is een familiebedrijf welke zich volledig richt op een nichemarkt, de handel in Brommobielen. Men verkoopt de standaard brommobiel, maar ook modellen die vrijwel gelijk zijn aan een Mini, Range Rover, Hummer, Fiat 500 etc. Deze worden nieuw en tweedehands geleverd in alle mogelijke kleuren en waar gewenst kan Rimini Cars de brommobielen laten wrappen. Dit betekend dat de klant iedere mogelijk kleur of print (bijvoorbeeld leger) kan kiezen.

Met de aankoop van Industriestraat 1-7 te Numansdorp is er de mogelijkheid om verdere groei in de toekomst te realiseren zonder de huidige straat te verlaten. Stapelfinancieringen ontving het verzoek om te kijken naar een hypotheek op het bedrijfspand.

Stapelfinancieringen 

Door onze goede contacten bij de groot-banken hebben we een snelle en complete aanvraag in kunnen dienen. Speerpunten naast de groei van het bedrijf en de goede terugbetalingscapaciteit hierin zijn beperkt risico, twee van de drie loodsen worden in beginsel nog verhuurd waardoor ze langzaam door kunnen groeien in het pand. Daarnaast is er een prima Loan to Value verhouding en ruime voorraadpositie die verpand kan worden. We hebben samen met één van de banken een scherp tarief neer kunnen leggen zodat de ondernemer met goede voorwaarden kan financieren. De hypotheek op het bedrijfspand in eigen gebruik is vervolgens gesloten in afstemming met de adviseur.