Techniek Montageservice Klerx

Groei op lange termijn

Rob heeft een goedlopend bedrijf waarbij de belangrijkste activiteiten bestaan uit koper- en zinkwerken. Dit is specialistisch werk waar veel bouwbedrijven niet in thuis zijn. Er is een intensieve samenwerking opgebouwd met vaste partijen, waardoor de aanvragen nog steeds toenemen. Om een groei op lange termijn te realiseren is het belangrijk dat hij de volgende stap neemt…. Het aankopen van een eigen bedrijfspand. Op dit moment huurt men een tweetal ruimtes voor opslag en werkt men vanuit huis. Dit is al snel te klein gebleken en onhandig door het werken op verschillende locaties. Met de aankoop van het eigen bedrijfspand komt er meer opslagruimte om verdere groei te realiseren.

Financiering aankoop pand

Stapelfinanciering heeft samen met de klant de cijfers geanalyseerd en naar de gewenste financiering gekeken. De volgende oplossing is opgezet; 50.000,- eigen inbreng van de ondernemer, 75.000,- met een private investeerder en 135.000,- bij de bank. Op deze manier is er een mooie mix gemaakt van eigen en vreemd vermogen met een uitstekende dekking voor de geldverstrekker. Het bedrijfspand is sinds vandaag in bezit van de klant!

“Ik ben erg te spreken over de samenwerking tussen Stapelfinancieringen en mij. Het is geen probleem om met een boekhouder of een persoonlijke adviseur aan te schuiven in een van de gesprekken. Er is dus voor mijzelf de beste optie bekeken en uitgewerkt. Ik kan verder 24 / 7 contact hebben met Niels, dit is als heel erg aangenaam ervaren. Stapelfinancieringen heeft een intro gesprek met mij gehad en vervolgens alles kant en klaar bij de desbetreffende partij neergelegd, zodat dat voor mij eigenlijk geen tijd kost. Ik kan Stapelfinancieringen zeker aan andere aanbevelen zoals ik inmiddels ook al aan iemand heb gedaan.”