Ulvi Akdemir

Investering in machines

Loonbedrijf Maxim houdt zich voornamelijk bezig met de teelt van paprika. De onderneming voert voor 3 opdrachtgevers in het Westland de werkzaamheden uit, waarmee aan de WET DBA voldaan wordt. Sinds begin 2017 huurt het bedrijf ZZP’ers in om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, aangezien de vraag toegenomen is. Door meer werk aan te nemen bij de opdrachtgevers, worden nu machines bij de opdrachtgevers gehuurd. Stapelfinancieringen Den Haag ontving het verzoek om te kijken naar een financiering van de investering in machines. Op die manier kunnen de machines in eigen beheer ingezet worden en is inhuren niet meer nodig.

Stapelfinancieringen Den Haag

Vandaaruit zijn we als onafhankelijke partij alle geldverstrekkers naast elkaar gaan zetten. Door onze goede contacten hebben we een snelle en complete terugkoppeling gegeven naar de klant. We hebben samen met de ondernemer de lease mogelijkheid en een korte lening bij de bank naast elkaar gezet zodat hij de juiste keuze kon maken. Stapelfinancieringen heeft het advies overgelaten aan de adviseur en puur de mogelijkheden in kaart gebracht. De lening is vervolgens afgesloten in overleg met de adviseur.

Quote meneer Akdemir: “In overleg met mijn adviseur heb ik gekozen voor de bank oplossing vanwege de looptijd en een scherpe tarief. Stapelfinancieringen heeft mij goed geholpen met mijn financieringsvraagstuk. Snelheid en persoonlijk contact heb ik met Nino als prettig ervaren.”