Van der Horst Automotive

Uitkoop compagnon

Stapelfinancieringen den Haag ontving het verzoek voor financiering ten behoeve van de uitkoop van een compagnon. Ook zonder deze compagnon is de continuïteit van de onderneming gegarandeerd. Het bedrijf groeit goed en heeft een gezonde financiële positie om van daaruit verder door te groeien. Van der Horst Automotive te Rijswijk kan op die manier de huidige werkzaamheden voortzetten en verder uitbreiden…

Stapelfinancieringen

Na de meest wenselijke uitgangspositie te hebben bepaald, zijn we als onafhankelijke partij alle voor deze case mogelijk interessante geldverstrekkers naast elkaar gaan zetten. Door onze uitstekende contacten bij de grootbanken hebben we een snelle en complete terugkoppeling kunnen geven naar de klant. We hebben samen met één van de banken een scherp tarief neer kunnen leggen waarmee de uitkoop is gerealiseerd.

Quote van Dhr. Van der Horst: “Bij het uitkopen van een compagnon komen naast de zaken ook emoties kijken. Het is erg fijn dat de financiering adequaat opgepakt is waardoor ik mij op andere zaken rondom de uitkoop heb kunnen richten.”